2016. október 19., szerda

88. rész ~ Eljegyzési éjszaka (18+)

Harry Styles

- Meddig nézegeted még azt a gyűrűt? - vigyorogtam a mellkasomon fekvő Rosiera, aki mióta visszajöttünk a szállodába, és tusolás nélkül, ruhástól befeküdtünk az ágyba, nem csinált mást csak a gyűrűjét nézte. 
- Amíg el nem hiszem, hogy ez valóságos. - Ő nem hiszi el? Akkor én? Ez egy annyira hirtelen döntés volt, mintha most kijelentettem volna azt, hogy lefutom a maratont, vagy bármi, ami teljességgel lehetetlen. Aztán mégsem az. 
Ez az eljegyzés is...csak megakartam tenni. Azok után, ahogyan viselkedtem Rosieval, eltoltam magamtól, egy undorító rohadék miatt, tudtam, valahogyan el kell érnem nála újra azt, hogy teljesen megbízzon bennem. Ehhez pedig mi más lenne a legalkalmasabb, mint egy lánykérés? Amivel bebizonyítom, hogy én vele képzelem el az életemet, senki mással. 
Az embereknek nem szokásuk csak úgy megkéregetni lányok kezét, akikkel semmilyen fajta szoros kapcsolat sincsen. Ha egy fiú megkéri a lány kezét az azért van, mert szereti, mert vele képzeli az életét. Aki ilyet nem érez, az tegye meg ezt a lépést. Aki pedig mindennemű ilyen érzelem nélkül is megteszi, az egy nagy balfasz..
- Én sem hiszem el. - megfogtam a kezét, felemeltem a számhoz, és egy lágy csókot nyomtam a gyűrűje felett lévő bőrére. 
- Pedig te tetted meg ezt a lépést. - nézett fel rám. Szemeiben ott volt a lágyság, és a szeretet. Hogyan lehet valakinek ekkora hatalmas szíve?
- Igen, én kértem meg a kezedet, de az még nem azt jelenti, hogy felfogtam azt, hogy te igent mondtál. - nevettem. Feltornázta magát hozzám, így az arcaink egy vonalba kerültek és lágy csókot nyomott a számra. 
Hmmm..
- Pedig felfoghatnád. Igen. Igen. Igen. Igen. Igen. - többször mondhatná ezt a szót, ugyanis mindegyik után egy-egy édes csókot nyomott a számra. - Hányszor mondjam még?
- Ó, nagyon sokszor. - vigyorogtam rá szemtelenül.
- Ha csókot akarsz, azt az igen mondása nélkül is kérheted. 
- Tudom, bébi, de így legalább még többször hallom ezt az egy csodálatos szót. - lábát a derekam köré fonta, és úgy simult hozzám még közelebb. 
- Más élethelyzetben is mondhatom neked ezt a szót.. - a mondat végére elhalkult a hangja, és olyan szemekkel nézett rám, amit tanítani lehetett volna a csábítás óráján. 
Jóságos ég... 
- Mint például? - haljak meg, de tényleg nem tudtam mire gondol. Homlokomat ráncolva néztem őt. 
- Nem is sejted mire utalok? - kérdezte. 
- Nem. Ha tudnám, akkor nem néznélek így téged. Értetlenül. 
- Ez egy olyan élethelyzet, amihez mindenféleképpen kell egy férfi és egy nő. 
  Felhúztam a szemöldökömet. Ha arra céloz, amire gondolni kezdtem, akkor van egy fontos kérdésem...
- És persze nem szabad, hogy egy darab anyag is takarja a testüket. - tenyerét a fenekemre simította, és olyan lassan simított végig az említett testrészen, hogy azt hittem, ott gyulladok meg. Pedig csak a fenekemről volt szó..
- Hadd tippeljek. - teljesen hozzá simultam. Az ágyékom tökéletesen az ágyékához simult. - Van benne ágy is?
- Hát... - kezét lassan az ingem alá simította - nem muszáj ott véghez vinni. Az asztalnál is lehet, a kanapénál, ablaknál, falnál.. 
  Már tudtam mire gondol. A kérdés pedig, ami igazán fontos volt; Hová tűnt a szerény barátnőm? Vagy az eljegyzés előhúzta belőle a dögöt?
Ó, de nem is bántam..
Méghozzá mennyire, hogy nem bántam. 
- És te ezek közül hol szeretnéd véghez vinni? 
- Az asztalnál. - nézett mélyen a szemeimbe. 
Ó.
Hát arra nem gondoltam, hogy ilyen őszintén ki is mondja. Felsóhajtottam, és a nyakához hajoltam, amibe egy nyálas csókot nyomtam. 
- Mit szeretnél Rosalie? - suttogtam a nyakába. 
- Mindent. - suttogta. Fejét hátra döntötte, hogy még több helyhez jussak. 
- Mi az a minden? - eldöntöttem az ágyon, felé másztam, és folytattam tovább nyakának kényeztetését. 
- Hogy elfektess az asztalon, bébi, és hátulról dugj meg. - ezt olyan hangsúllyal mondta ki, hogy az agyamból az összes vérem a farkamba zúdult. Szemeibe néztem, amik feketén pompáztak attól a rengeteg vágytól, ami az egész testében lakozott. 
- Ó, bébi. - lehajoltam, és a számat keményen nyomtam a szájára. 
Tenyerét a tarkómra simította, és az arcomat teljesen az arcára húzta. Szenvedéllyel, és vad nyelvcsapásokkal izgattuk egymás száját. Hajamba túrt, lábait körém fonta, én pedig a csípőmet lassú ütemekben kezdtem az ágyékához nyomni. 
Számba nyögött, ami még jobban felbuzdított, és sokkal éhesebben kezdtem tépni a száját, miközben belemarkoltam hajába, és jobban magamhoz rántottam. Csípőm mozgása folyamatosan erősödött, és komolyan nem kellett ahhoz sok, hogy ettől a mozdulattól, valamint a szánk vad mozgásától tele élvezzem az alsógatyámat. 
Elakartam húzódni, leakartam nyugodni, de Rosie nem engedett. Magához rántott, és olyan hévvel kezdte csókolni a számat, mint még soha ezelőtt. Fenekembe markolt, és erősen magához rántott.
Ennyi volt. Nem bírtam tovább. 
Elhúzódtam tőle, és egy mozdulattal téptem szét az ingét, majd hajoltam le, és kezdtem csókolni a mellét, ami kilátszódott csodálatosan csipkés melltartójából. 
A francba is..kurva dögös menyasszonyom van. Akartam minél előbb. Szét akartam dugni hátulról.
Zihált alattam, a mellkasa gyorsan emelkedett és süllyedt. Hajamba túrt, azonban én kivettem a kezét a hajamból, és mind a két kezét a feje felé emeltem, és összefogtam az egyik kezemmel. Nem tartottam erősen, ha akart volna, kiszabadulhatott volna, de nem tette. Élvezte. Lehunyt szemei, és hangos zihálása volt a bizonyíték. 
- Annyira rossz kislány vagy... - suttogtam, majd belecsókoltam a mellei közötti völgybe. - Rád férne egy kis büntetés.. 
- Hmm. Azt hiszem tényleg megérdemelném. - megemelte a csípőjét, és erősen hozzám nyomta magát. Hangos nyögés szakadt fel a torkomból, hiszen már annyira kurvára közel álltam az orgazmushoz. 
- Elég volt a játékból. - elengedtem a kezeit, a melltartója mind a két kosarát egy gyors mozdulattal rántottam le mellei elől, és estem azonnal csodálatos kebleinek. Mellbimbói kecsegtetően ágaskodtak felém, és nem tudtam nem a számba venni, és nyalogatni, valamint szopogatni. Másik mellét a tenyerembe fogtam, és markolni kezdtem. Rosie hangosan nyöszörgött, és abban a pillanatban az sem érdekelt, ha erősebben nyomom meg. Tudtam, azt is élvezné. 
Szoptam, és szívtam mind a két mellét felváltva, miközben kicsatoltam a farmerját, és azonnal becsúsztattam az ujjaimat a bugyijába. Végig simítottam a vágatán, ami már teljesen nedves volt. 
Hmm, akkor milyen nedves lehet a hüvelye?
Nem teketóriáztam, azonnal bedugtam az ujjamat. Rosie teste megfeszült, és felnyögött. 
- Tocsogsz, bébi. - csókoltam meg a mellbimbóját, majd újra a számba vettem egész mellét, és nyálasan, vadul kezdtem kényeztetni. Szám gyors mozdulatait követték az ujjaim, ugyanis gyorsan kezdtem ujjazni. 
- Harry. - hangosan felnyögött, és belemarkolt a hajamba. 
- Mondjad. - felnéztem rá. Lassan végig nyaltam mind a két mellén. 
- Nem akarok az ujjaidtól elélvezni. 
- Nem is akartam azt, hidd el. - gyorsan pumpáltam belé az ujjamat, majd hirtelen véget vetettem neki, és kihúztam az ujjamat nedvességéből. 
Panaszosan morgott, én pedig vigyorogva feltérdeltem, és végig néztem rajta.
Észvesztően dögös volt a széttépett ingében, a mellei alá tolt melltartóval, ami így feljebb nyomta kebleit, és a kigombolt farmer nadrágjával.
- Ülj fel. - rekedten utasítottam őt.
- Mi lesz, ha nem? - nézett a szemeimbe, majd le a farmeremre, ami eléggé dudorodott. 
- Megbüntetlek. 
- Hogyan? - lábával az ágyékomhoz nyúlt, és simogatni kezdte lábujjaival a már igazán merev farkamat. Sajnos nadrágon keresztül. Sajnos a lábával. 
- Folytasd csak ezt, és megtudod. - nyöszörögtem, de ő nem tágított. Simogatott tovább.
- Gatyádba élveznél?
- Rosalie. Ha már érzem, hogy szétdurranok, elrántom a lábadat, előveszem a farkamat, és megduglak. - nem érdekelt, hogy mennyire fogalmazok nyersen. Rosie előhozza belőlem az állatot. 
Felnyögött, én pedig felrántottam magamhoz. Úgy igazodott, hogy térdeljen előttem. Lehúztam róla az ingét, és félre hajítottam, majd a melltartóját is letéptem róla. 
- Mindenemet eltéped. 
- Ó, leszarom. Téged is szét akarlak tépni. - magamhoz rántottam, és vadul megcsókoltam. 
Kezei elindultak az ingemhez, de két nehézkes gomb kipattintása után, megfogta és ketté tépte az ingemet. 
Elhúzódtam tőle. 
- Rosszalkodsz? - suttogtam a szájába. Lerángatta rólam az ingemet, és eldobta. A nadrágomat is kigombolta, majd lehúzta a sliccemet.
- Ahogyan te is. Már nagyon kívánlak. - letolta a nadrágomat a bokszeremmel együtt a térdemig, majd lenézett, megnyalta az ajkait, és a kezét rákulcsolta ágaskodó farkamra. 
Felsóhajtottam, lehunytam a szemeimet. Rosie pedig érzéki kézmozdulatokkal kezdte izgatni péniszemet. Lehajoltam, és a melleire tapadtam. Nem csináltam mást velük csak csókoltam őket, és minden harmadik csók után megszívtam azt az adott részt. Rosie nyögdécselt, de nem hagyta abba péniszem simogatását. 
Letoltam róla a nadrágját, a kezét elrántottam tőle, forrón szájon csókoltam, majd lemásztam az ágyról. 
- Vetkőzz, most! - nem kellett neki többször szólnom. Négykézláb állt, és úgy mászott le az ágyról. Lassan, miközben a szemeimbe nézett tolta le magáról a nadrágot, és a kis falatnyi bugyiját. Én már ott álltam mindenféle ruhadarab nélkül, és nem bírtam mást csinálni, csak a testét nézni. Amint a gatyája, és a tangája félre került, odamentem hozzá, a combjai alá nyúltam. Azonnal körém fonta a lábait, és sikerült úgy helyezkednie, hogy a mellei legyenek a számnál, így azonnal rájuk cuppantam. Megindultam Rosieval a lakosztályunkhoz tartozó nappali felé.
- Ha a melleimet falod, akkor nem látod az utat. - túrt a hajamba és úgy rántotta el a fejemet kebleiről. 
- Igazad van. - lejjebb csúsztattam magamon, így pont a farkamhoz ért forró öle. Szájába harapott, szemei huncutul megcsillantak, és lassan kezdett körözni rajtam. 
Felnyögtem, a tartásom ellazult. 
- Elfoglak ejteni. - szidtam meg, de ő nem tágított. Folytatta a mozgást, de sokkal erősebben. 
- Rosalie! - nyögtem hangosan. 
- Menj tovább. - utasított. 
- Nem fogod zsebre tenni, amit az asztalnál kapsz tőlem. - megszaporáztam a lépteimet, amint elértünk a nappalihoz, minden szart lesöpörtem róla, és ráfektettem menyasszonyomat. 
- Nincs rajtam ruha, Harry. Nincs rajtam zseb sem. - vigyorgott. 
- Túl szemtelen vagy. - elhúzódtam tőle, felrántottam őt, és megfordítottam. Hozzásimultam hátulról. 
- Mire készülsz? 
- Arra, hogy megkapd a büntetésedet. - suttogtam a fülébe. - Feküdj az asztalra. 
- Így?
- Hátulról akartad, nem igaz?
- Hmm.. - sóhajtott - de igen. - elfeküdt az asztalon, azaz megtámaszkodott az alkarjain. Hátra nézett rám. 
- A menyasszonyom vagy már mától. - lassan végig simítottam kerek fenekén.
- Miben más, mintha a barátnőd lennék?
- Most már senki sem vehet el tőlem. 
- Eddig sem vettek el. 
- Akkor pontosítok. Most már nem is próbálkozhat senki, és ha meglátják rajtad a gyűrűt, nem is fognak. Csak. Az. Enyém. Vagy. - szótagoltam neki a mondatot, aminek a végére érve határozottan rácsaptam a fenekére. 
Rosie meglepődöttségében felsikított, és kitágult szemekkel nézett rám. 
- Ó..
- Bizony ó. De azt hiszem azt kellene mondanod, hogy ó, igen. - és ezzel újra landolt a tenyerem menyasszonyom csodálatos fenekén. Nyögött, a feje előrebukott, és elhagyta az a  bizonyos szó a száját.
- Ó, igen. - olyan kéjes volt a hangja, hogy beleremegtem. 
- Elég volt. - megfogtam a péniszemet, végig húztam rajta a kezemet, bepozicionáltam magam Rosie hüvelyéhez, majd minden finomkodást félretéve erőteljesen behatoltam. 
Hangosan felnyögött, és belemarkolt az asztal lapjába. A csípőjét fogtam meg, és kezdtem benne mozogni lassú, de erős ütemmel. Előrenyúltam, hüvelykujjamat csiklójára nyomtam, és körözni kezdtem. 
- Harry. - nyögött hangosan, feje hátra lendült, én pedig azonnal kihasználtam a helyzetet, és a nyakára tapadtam. Markoltam a csípőjét, a csiklóját pedig izgattam tovább. Amikor viszont a derekamnál fogva jobban magához rántott, elveszítettem a kontrollt a testem felett. Felkiáltott hangosan, amikor mélyen és erőteljesen felnyársaltam. Csodálatosan forrón zárult hüvelye a férfiasságomra, miközben újra és újra egyre erősebben döftem belé a farkamat, még többet tudva belőle, még jobban felnyársalva őt. 
Hangosan sikított, mellét markolta, de tudtam, élvezni. 
- Gyerünk, bébi! Gyorsabban, még! - követelte nyögve, engem pedig még jobban felizgatott ezzel. Az egyik lábát az asztalra raktam, és tövig, teljesen elmélyültem benne. 
- Igen, ez az! - sikított.
Kegyetlenül gyorsan mozogtam benne, miközben a fenekére mértem erősebb ütéseket. Az egész lakosztályban nem hallatszott más csak Rosie sikolyai, és az én kiáltásaim. 
Nem bírtuk már. 
Megragadta a derekamat, és magába rántott erősen. Hangosan felkiáltott a mindent elsöprő orgazmustól, és abban a pillanatban, ahogy elélvezett, a hüvelye szorosan körém zárult. Belemarkoltam a fenekébe erősen, és a nevét kiáltottam rekedt hangon, miközben én is elélveztem. Az egész testem vadul remegett, és teljes lelkemmel megkönnyebbültem. 
Nyöszörögtünk, Rosie elfeküdt az asztalon, én pedig amint kihúztam magam belőle, ráhanyatlottam, de ügyeltem arra, hogy az egész testsúlyommal ne nehezedjek rá. 
- Ó, igen. - suttogta, de a hangja kuncogásba fulladt. 
Elnevettem magam. Megcsókoltam a hátát. 
- Nem fájt?
- Dehogyis! Nem láttad mennyire élveztem?
- Inkább hallottam. - vigyorogtam. 
Lehajtotta a fejét, és innen tudtam, zavarban van.
- Kikészítesz. - suttogta.
- Én téged? Te engem! Kihozod belőlem az állatot!
- Akkor ilyennek kell lennem, hogy bevadulj? Benne vagyok. - vigyorogva hátra nézett rám. 
- Ki vagy te és mit csináltál a barátnőmmel? - felálltam, őt pedig a derekánál fogva magamhoz húztam velem szemben. Nyakamba csimpaszkodott, erősen tartottam a derekánál. 
- Már a menyasszonyod vagyok!
- Akkor ez áll a változás hátterében? 
- Igen. - vigyorgott.
Nevetve hajoltam oda hozzá, és csókoltam szájon. 
- Gondolkodtál már az esküvőn?
- Kedves Harry Styles. Teljesen le voltam döbbenve az eljegyzésnél, és visszaértünk a hotelbe, csak azon gondolkodtam, hogy milyen drága gyűrűt vettél, most pedig felnyársaltál. Szerinted én tudtam ilyenekre gondolni?
- Azon ne gondolkodj, hogy mennyire volt drága a gyűrű. Már, amikor megláttam tudtam, ez kell nekem. Ezt kell az ujjadra húzni. 
- Csak drága..
- Nem! - vágtam a szavába - ne foglalkozz vele. Megérdemled. Nagyon szeretek! - simítottam végig arcán. 
- Én is szeretlek. - mosolyodott el. Arcát belesimította a tenyerembe. 
- Még nem gondolkodtam az esküvőn. Te? - kérdezte. 
- Nem. Én rád hagyok minden döntést. 
- Várjunk még vele. 
- Jövőre azért megejtjük, ugye? - öleltem jobban magamhoz. 
- Remélem. - mosolyogva nyomott egy puszit a számra. 
- A menyasszonyom vagy.
- Te pedig a vőlegényem. - vigyorgott szélesen. Nevetve kaptam a karjaimba fel. 
- Ez volt az elő nászéjszakánk? - vigyorogva néztem rá. 
- Még elég messze van az igazi nászéjszakánk, nem gondolod? - nevetett. 
- Akkor ezt volt az eljegyzési éjszakánk. 
- Máris jobb. - vigyorgott, és csókot nyomott a számra. 
- De ennek az éjszakának még itt nem kéne, hogy vége legyen.. - indultam meg vele a kanapé felé. 
- Mit tervezel? - harapott bele a szájába. 
- Semmi extrát. Csak a lakosztály összes pontjában folytatni az eljegyzési éjszakánkat. - csókoltam a nyakába. 
Sóhajtott. Hátra hajtotta a nyakát. 
- Folytatni? Meddig? - suttogta.
Mielőtt válaszoltam volna, érzékien megcsókoltam, de nem hagytam, hogy elmélyítse. A kanapéhoz sétáltam vele, lefektettem rá, és felé másztam. 
Csak akkor válaszoltam. 
- Kifulladásig. 

1 megjegyzés:

  1. Nagyooon szépen köszönöm, Lottie. :)
    Igyekszem a következővel. Valószínűleg vasárnap hozom.
    Puszi: Szandi. ♥♥

    VálaszTörlés