2016. június 24., péntek

69. rész ~ L’amour à Paris (+18)

Rosalie Parker

- Isten hozott Párizsban, bébi! - csókolta meg Harry döbbenettől elnyíló számat, hiszen nem tudtam betelni a francia főváros látványával, amit megcsodálhattam, ahogyan a taxi útról-útra haladt minél többet megmutatva nekem ebből a városból.
Gyönyörű volt.
Egyszerűen nem bírtam betelni azzal a látvánnyal, amit a francia emberek, a francia építészet és maga Párizs ad nekem, és ad az ide látogató turistáknak. 
Egyik oldalról a másikra néztem, próbálva minél több házat, és embert megnéznem. Hogy miért?
Nem tudtam.
De ez az egyik hely a világon, ahová mindig elakartam jutni, és hogyha az ember eljut álmai helyére, akkor minél többet próbál megnézni belőle, hiszen azt sem hiszi el, hogy végre ott lehet!
"Eljutni Párizsba. Csókolózni az Eiffel-torony előtt."
Pontosan ez állt a képzeletbeli bakancslistám egyik sorában. Az egyik már teljesült, a másikat pedig remélem, hogy teljesülni fog. 
Harry néztem, aki csak vigyorgott a buzgóságomat látva. 
- Nem idegesítelek? - kérdeztem. Homlokát ráncolta, és a vigyora lassan elpárolgott az arcáról.
- Már miért idegesítenél?
- Hát, mert úgy nézelődök, mint egy kis óvodás az állatkertben. 
Nevetni kezdett, és amennyire a biztonsági öv engedte, magához ölelt. 
- Dehogyis idegesítesz! És, ha tudni akarod, akkor sokkal cukibb vagy egy kis óvodásnál. - vigyorgott rám, és az orrát végig húzta az orromon. Felkuncogtam a tette hatására.
- Még sosem jártam Párizsban, és már most annyira szép minden, pedig még közvetlenül nem is lépdeltem ezeken a járdákon!
- Megértelek, bébi. Amikor én először jártam itt, vagy bárhol a világon, én is mindent megakartam nézni, de nem akartam, hogy a többiek, és a média is hülyének nézzen, így inkább csendben maradtam. - nevetett - de hidd el, belül őrjöngtem, hogy ott lehetek bármelyik helyen!
Elmosolyodtam.
Annyira szeretem, amikor kis részleteket árul el az életéből. Ilyenkor mindig közelebb és közelebb kerülünk egymáshoz. 
- Te is így őrjöngtél, mint én? - vigyorogtam rá.
- Igen, csak én nem mutathattam, és hidd el, sokkal rosszabbul jártam, mint én. Ott ülsz halál nyugodt arccal, miközben belülről ordítasz, hogy "Jó ég! Itt vagyok!". - nevetett.
- Akkor legalább osztozol velem ezekben az érzésekben. - vigyorogva nyomtam csókot a szájára, majd néztem ki újra az ablakon, ám Harry megfogta az államat, magához húzott, és mohón megcsókolt. Teljesen leblokkoltam annyira hirtelen ért vad csókja.
Pont mikor reagáltam volna, húzódott el.
- A hotelben folytatjuk. - suttogta a számra, és még egy csókot lehelt az említett területre. Szemeiben láttam azt a bizonyos csillogást, ami most nem csak a szerelem miatt csillog. Ott van a tekintetében a vágy, az a mohóság, ami sugallja, hogy ha nem egy taxi hátsó ülésén lennénk, akkor nekem esett volna.
És édes Istenem! Én mennyire szeretném már azt!
- Alig várom. - én is suttogtam a szavakat a szájára, és véletlenül, vagy talán direkt végignyaltam ajkaimat, amelyek még csillogtak Harry nyálától az ezelőtti csókunk után. 
- Ne kísérts, bébi.. - nézett mélyen a vággyal és a keménységgel keresztezett szemeivel rám. Tudtam, hogy nagyon kevés kell neki, hogy ne veszítse el a kontrollt, és hogy ha nem akarom, hogy itt szeretkezzünk, akkor csendben maradok. De annyira felizgultam!
És még annál is jobban kívánom mindenét!
Akár most azonnal.
- Nem csináltam semmi rosszat.. - néztem rá ártatlan tekintettel, hiszen én tényleg csak az igazat mondtam neki, hogy már alig várom azt, hogy a hotelbe érjünk, és végre bennem legyen. 
- Ne játssz velem. - hangja keményen csengett - már nem bírok magammal, és minél kisebb lesz a türelmem. 
- De egyre szűkebb a nadrágod, igaz? - csúsztam hozzá közelebb. Nem tudtam mi ütött belém, ami miatt ennyire felbátorodtam, de nagyon élveztem, hogy végre kimerem mondani azt, amit mindig is kiakartam.
- Pontosan. - lehelte halkan, amikor tenyeremmel végig simítottam a combján. Belekapaszkodott az ajtó kapaszkodójába, hogy visszafogja a vágyát. 
Mért nem inkább autót béreltünk? Félre állnánk valahol, és aztán már másznánk is hátra az ülésre, ahol...
- Mi jár a fejedben? - suttogta. Hatalmas tenyere a combomat fogta meg, és markolt bele. Beharaptam a számba, hogy ne nyögjek fel. Nem lenne tanácsos, ha a taxisofőr azt hallaná, ahogyan nyögök. 
- Sok minden. - néztem szemeibe.
- Perverz vagy, Rosie?
- Ha rád és a testedre gondolok, akkor csak perverz tudok lenni. - suttogtam a szájára, de nem csókoltam meg.
- Nagyon közel állsz ahhoz, hogy végre megdugjalak. - túrt bele a hajamba sokkal erősebben, ahogyan eddig szokott, ám így sem okozott semmilyen fájdalmat, sőt, inkább nagyon izgatónak találtam.
Összenyomtam a lábaimat. 
Harry ezt észrevette, és azonnal lenézett.
- Készen állsz már rám, igaz? - suttogta, és lágy csókot lehelt ajkaimra, de nem várta meg a válaszomat. Ő felelt a kérdésére. - Mindjárt megállapítom. - mondta, és a nadrágom gombjánál kezdett matatni. Tágra nyílt szemekkel néztem rá, és nyúltam a keze felé, hogy megállítsam, de ő azonban nem engedte. Másik kezével megfogta a kezemet, hogy ő állítson meg engem.
Figyelmeztetően nézett rám. Nem ellenkeztem. Az, hogy elől ült a sofőr, akinek csak hátra kellett volna ahhoz fordulnia, hogy lásson minket, és lebukjunk, még jobban feltüzelt, és már nagyon is akartam azt, hogy Harry nyúlkáljon a bugyimban. 
Gyors ujjai már be is csúsztak a nadrágomban, és simítottak végig bugyimon, majd ujjait a bugyimba csúsztatta és végig simított legintimebb részemen. 
Mutatóujja elért a nyílásomhoz, ahol bizony már annyira nedves voltam, hogy most azonnal készen álltam arra, hogy belém csússzon.
- Mennyire átkozottul készen állsz rám. - suttogta a fülembe. Nyelvével végig nyalt a nyakamon, ujját pedig belém dugta. 
Megmarkoltam a combját, és ránéztem nagy szemekkel.
Önelégülten vigyorgott.
- Tetszik ez a helyzet, igaz? Hogy itt vagyunk a taxi hátsó ülésén, és bármikor lebukhatunk. - halk hangja végig szántotta az egész testemet, elérve a borzongást nálam. 
Ujja fürgén mozgott bennem, azonban nem sokáig. Kihúzta belőlem, és visszaöltöztetett alul. A kielégületlenség és a hiánya miatt halkan felnyögtem, amit Harry köhögéssel palástolt. Csúnyán nézett rám.
- Csak nekem nyöghetsz. - mormolta a számra - a hotelben elengedheted magad. - azonnal letámadott, és kezdett el olyan keményen és vadul csókolni, hogy azt hittem helyben elájulok. 


****


Amint felértünk a lakosztályunkba, és becsukódott mögöttünk az ajtó, vadul egymásnak estünk és csókolóztunk. Kínszenvedés volt az út idáig, és még csak Harryre sem mertem nézni, mert akkor tudtam, hogy leállítja a taxit, és bevonszol az első hotelbe, amit meglát. 
Szorosan ölelem magamhoz, már az egész testem remeg a vágytól.
- Hm, bébi. Nyugalom. - Harry rekedt hangja hallatán pont nem a nyugalom szállt meg, hanem még jobban lángra lobbant a testem. Levette a kabátjainkat, majd elsőnek az ő cipőjétől szabadult meg, végül az enyémtől. De nem állt meg itt, hanem mutatóujjával - pontosan azzal, amelyik az előbb izgatott - végig simított nőiességemen. Olyan lassan, hogy minden izmom alul összehúzódott. 
Pulóveremet a pólómmal együtt szabadította le rólam. Ajkai a nyakamat kezdték kényeztetni, míg kinyitotta a melltartómat, kiszabadítva belőle melleimet. Kezével megfogja az egyik mellemet, és lassan becézgetni kezdi a kemény bimbómat.
Felnyögök, de azonnal el is kezdtem lerángatni róla pólóját, majd gyors mozdulattal ráncigáltam le róla nadrágját. Kilépett belőle, én pedig átöleltem őt és hozzásimultam. Meztelen felsőtesttel, szorosan ölelve álltunk a szoba közepén. Mind a ketten ziháltunk a testünkben uralkodó vágytól. 
- Akarlak. - suttogtam és megcsókoltam meztelen mellkasát. Harry teste megremegett, de azonnal le is szedte rólunk az utolsó ruhadarabokat. Az alsóneműket.
Mohón csúsztattam végig kezeimet mellkasán, hasán, majd markoltam meg péniszét, ami Harryből egy hangos nyögést váltott ki. Imádattal néztem Harry arckifejezését, ahogyan a péniszét szorítottam. Zihált, és olyan lángoló a tekintete, hogy az alhasam beleremegett a nézésbe. 
Kezét elvette merevedéséről, felemelt én pedig azonnal a csípőjére kulcsoltam lábaimat. Kezemmel átfogtam nyakát, amelyet csókokkal kezdtem kényeztetni. Éreztem kemény erekcióját hasamon, ami még mohóbbá tette az iránta érzett vágyaimat.
- Tégy a magadévá. - olyan lassan és erotikusan suttogtam a fülébe, amennyire csak tőlem telt - Azt csinálsz velem, amit csak akarsz. 
Megborzongott, és a szemeimbe nézett. Arckifejezése azonnal vadabb és zabolátlanabb lett. Vadul megcsókolt, nyelvét azonnal a számba dugta, és közben megindult velem az ágy felé. Amint a puha anyagra fektetett, elhúzódott tőlem, mélyen a szemeimbe nézett.
- Elsőnek kielégítelek, aztán megduglak. Utána pedig kipróbálunk valami újat. - suttogta, aztán nem várt tovább. Fejét előrehajtotta, és a bal mellemre helyezte száját. Mellbimbóm azonnal megkeményedett, és feléje nyújtózott, követelve a figyelmet. Belemarkoltam hajába, magamhoz húztam őt, míg ő felváltva szívogatta a bimbóimat. Egy hangos, mélyről jövő nyögés szakadt fel belőlem, amikor sokkal erősebben szívta meg egyik mellbimbómat.  Keze ugyanekkor lefelé kezdett vándorolni a combom belső felének bőrén. A testem annyira kívánja őt, hogy mindent megtennék annak érdekében, hogy mindenhol érezzem a kezét. Fejét felemelte, és rám néz, közben ujjai megtalálják azt a bizonyos helyet, ahol végig simított, és ami belőlem egy kisebb remegést váltott ki.
Ziháltam, a lábaimat pedig szélesre tártam, hogy szabad utat kapjon hozzám. 
- Milyen kis mohó vagy, Rosalie. - elégedett hangját alig hallottam, mert hüvelykujja elért a csiklómra, és azt kezdte kényeztetni körkörös mozdulatokkal.
De ennyi nekem nem elég! - kiáltom magamban, és még közelebb nyomultam kezéhez, hogy adja meg nekem a többet. Simogasson jobban. 
Szája újra a melleimre bukott. Tökéletes ajkai forrón zárultak kemény mellbimbóimra, melyeket szívott és nyalt felváltva.
- Harry. - nyöszörögtem, és a kezét próbáltam újra a lábaim közé nyomni, hogy folytassa, amit elkezdett. 
Elhúzódott, szemeit meztelen testemen legeltette, mely teljesen ki volt neki tárva. Még szélesebbre tárta combjaimat, és megnyalta ajkait. 
- Nem bírom.. - hangot adtam elégedetlenkedésemnek, amit ő csak vigyorogva fogadott. Felkönyököltem, és lenéztem. Felnyögtem, hiszen teljesen ki voltam Harrynek szolgáltatva. Csak ő láthatott ilyen szemérmetlen helyzetben, de nem érdekelt. 
Hiszen tudtam mennyire beindítja, ha kitárulkozok előtte. 
Lehajolt a lábaim közé, a kezeit a combjaim alá vezette, és átkarolt. Felnézett a szemeimbe. Vágytól túlcsorduló szemei már nem zöld, hanem fekete színben pompáztak. 
Felnyögtem.
Odahajolt hozzám, és végre nyelve hozzáért lüktető csiklómhoz. Lassan kezdte nyelve hegyével simogatni. Hangosan felnyögve hanyatlottam vissza párnára, és elengedtem magam. 
Harry fokozatosan gyorsított a tempón, nyelvét keményebben nyomta csiklómra, majd az egész nőiességemen végignyalt. 
Vonaglottam felette, és a hajába túrtam, miközben hangos, nyögésekkel fogadtam minden egyes nyelvmozdulatát rajtam. Kezeivel szorosan lefogott, hogy még csak moccanni se tudjak. Nyelve ritmusosan, gyorsan mozgott rajtam, majd belemártotta a hüvelyembe, amitől, ha lehetséges még inkább benedvesedtem. 
Alig bírtam már magammal.
Markoltam és téptem a haját, egyre többet, és egyre hangosabban nyögtem. Lábaimat kétségbeesetten próbáltam összezárni, azonban ezt nem engedte. Még szorosabban fogott le,  még gyorsabban nyalt. De aztán megállt.
Én pedig felkiáltottam tehetetlenségemben. 
Harry elvigyorodott, újra lehajolt, végig nyalt rajtam, és ezzel egy időben belém dugta két ujját. Hangosan nyögve fogadtam a cselekedetét, ami aztán elvitt a végső beteljesüléshez. Iszonyú erővel kapott el az orgazmus. Fejemet hátrahajtottam, hangosan felsikítottam, és szinte szétrobbantam alatta. 
Az egész testem remegett, ziháltam, miközben Harry nyelvei még pár nyelvcsapást végeztek rajtam aztán lassan felém hajolt.
- Imádom az ízedet. - mondta, de nem engedte, hogy válaszoljak. Ajkait ajkaimra nyomja, és mohón megcsókol. Száján éreztem az én ízemet, ami nyögést váltott ki belőlem, és feltüzelte egész testemet. Nyelve érzékien kényezteti nyelvemet, és ahogyan eszembe jutott hogyan kényeztetett odalent, újra felizgultam, és Harry kemény férfiasságához dörzsöltem magam. 
Elhúzódott tőlem, és egy mély, rekedt nyögés tört fel belőle. 
- Ó, hogy én most mennyire megfoglak dugni. - suttogta a számra, és nem várt. Egy erőteljes döféssel belém is hatolt, mélyen. Felnyögtünk mind a ketten, amint egész hosszában bennem volt. 
Nem mozdult tovább, hanem a szemeimbe nézett, elmosolyodott, lehajolt, és finoman szájon csókolt.
- Szeretlek nagyon. - suttogta, és megcsókolta a melleimet.
- Szeretlek Harry. - hangom nem volt több zihálásnál.
Nem várt tovább. Lecsapott ajkaimra, hevesen csókolni kezdett, közben pénisze keményen birtokba vette testemet. Mozdulatai gyorsak, durvák, de még így is tudom, hogy szerelemmel teltek, hiszen kezeinket a fejem fölött kulcsolja össze. Elhúzódott tőlem, és a szemeimbe nézett.
Mélyen és erősen döfködte testemet kemény péniszével.
- Gyerünk, bébi. - nyögtem fel, lábaimat dereka köré kulcsoltam, és belemarkoltam a fenekébe, hogy tudja, tényleg sokkal többre vágyok.
Kiolvasta a szemeimből a vágyat, és azonnal őrjöngő, gyors tempót kezdett diktálni. 
Lehajolt, szájával újra megtalálta a melleimet, amiket szopni kezdett. Kezével a hajamba túrt, hátrafeszítette a fejemet, és a nyakamra tapadt. Nyalta és szívta a nyakamon a bőrt, de közben egy percre sem állt meg a mozgásban. Egyre keményebben és mélyebben pumpált. 
- Rosalie.. - nyögte a nevemet, amely azt jelentette, hogy közeleg neki is az a csodálatos érzés. Még szorosabban húztam magamhoz, hogy még jobban érezzem őt, ő pedig teljesítette a kérésemet.
Szemeimbe nézett végig, én pedig a szemeibe. 
Hangosan felkiáltva élveztem el Harry egyik mélyebb és erősebb döfése után. Az orgazmusom hosszú, és remegek miközben elélvezek. Hüvelyem megrándult, és Harry ezt megérezve követett engem egy hangos ordítással, miközben belém élvezett. 
Zihálva, és kielégülten feküdtünk egymás karjában a szex után. Harry szerelmes csókokkal hintette tele az arcomat. Elmosolyodtam.
- Hiányzott már, hogy ennyire elengedjük magunkat. - mondta, és tudtam, hogy arra gondol, hogy szilveszterkor sajnos erre nem volt alkalmunk, hogy vadul szeretkezhessünk, hiszen az egész ház hallotta volna, ahogyan sikítok, és ahogyan nyögünk. 
Nos, arra pedig nem lett volna szükségünk.
- Itt leszünk pár napig. - csókoltam meg meztelen mellkasát - még lesz időnk sok mindenre.
- És én sok mindent is akarok veled csinálni. - túrt a hajamba, mire halkan felsóhajtottam.
- Kielégíthetetlen vagy. - vigyorogtam, és tekintetem az újra meredező férfiasságára csúszott.
- Sosem lesz belőled elég, bébi. - húzott magához, és érzékien megcsókolt. 
Csókunk csak pár percig tartott, de mégis teljesen elvette az eszemet. Harry elhúzódott tőlem, és szemeiben újra ott volt az a tűz.
- Kiakarok veled próbálni valamit. - suttogta, és az ujjai a lábaim közé csúsztak, de nem csinált semmit, csak ott tartotta.
- Micsodát? - leheltem lehunyt szemekkel.
- A hatvankilences pózt. - nézett a szemeimbe teljesen komolyan.
Ó. Te. Jó. Ég.
Hatvankilenc.
Azaz miközben ő kényeztet engem....
Ó. Te. Jó. Ég.
- Nem akarod? - puha puszikat hintett a nyakamra.
- Dehogyisnem akarom. Kiakarom veled próbálni. - elhúzódott, és a szemeimbe nézett kutakodva, mintha azt várná, hogy elkezdek nevetni, vagy ilyesmi. De nem. Ez nem fog megtörténni. 
- Biztos?
- Teljesen! - forrón megcsókoltam - veled akarok minden újat kipróbálni!
Elvigyorodott, és mohón megcsókolt. Ajkai keményen, de mégis érzékien falták a számat. 
- Mássz felém, Rosalie. - csábító hangja hallatán még inkább benedvesedtem, és teljesítettem a kérését.
Felé másztam és már alig vártam, hogy Harryvel kipróbáljak valami újat. Jelen esetben a hatvankilencespózt, ami által együtt repítjük egymást az orgazmus felé.


*****


- Szeretnél elmenni várost nézni? - Harryvel a szeretkezésünk után csak feküdtünk az ágyban, és pihentünk. Nem igen szólaltunk meg, csak élveztük a csendet, és a teljes kielégültséget. 
- Most? - néztem fel rá.
- Igen. - mosolyogva nézett és csókolta meg a homlokomat - nem nézünk meg sok mindent, csak pár nevezetességet, meg eszünk valamit. 
- Nem akarsz pihenni?
- Te? Csak nem elfáradtál? - vigyorgott pimaszul.
- Dehogyis! De te hátha kifulladtál.
- Azt ugyan nem. - csókolt szájon - lazításként elmehetnénk a városba. 
- Rendben. - mosolyogva felültem - megyek tusolni. 
- Veled tartok.
Felálltunk és körbenéztem a szobában, nagy és modern szoba volt. Az ágy kényelmét már megállapítottuk Harryvel, de ezen kívül még sok mindent nem néztünk meg. Az ágy a falnál középen foglalt helyet, mellette mind a két oldalán egy-egy éjjeliszekrény. Az ággyal szemben volt egy nagy ruhásszekrény, ami előtt a bőröndjeink már ott hevertek, hiszen a londiner felhozta őket, miközben mi minden szükséges iratot elintéztünk a recepción. A fürdőszoba ajtaja pontosan a hatalmas ablakkal volt szemben, amin keresztül valószínűleg csodálatos kilátás nyílhat a városra. 
És még a lakosztályunkban van egy kisebb nappali is, ahol fotel, kanapé, dohányzóasztal, minibár, és televízió foglal helyet. Amikor beléptünk, akkor nemigazán tudtam szemügyre venni, mert éppen le volt csukva a szemem, és Harryvel egymás szájában voltunk. 
De ahogyan zuhanyzás és öltözés után elhagytuk a szobánkat, és kisétáltunk a hideg levegőre.
Magamba szívtam a hideg levegőt, hiszen fent túl forró volt a hangulat, és jó végre lehűteni egy kicsit magamat.
- Elsőnek menjünk az Eiffel-toronyhoz? - Harry mosolyogva kulcsolta össze az ujjainkat.
- Igen! Elsőnek azt akarom megnézni! - szélesen vigyorogtam.
- Akkor elsőnek indulunk az Eiffel-toronyhoz! - Harry nevetve nyomott puszit az arcomra, majd kéz a kézben sétálva mentünk Párizs egyik legnagyobb nevezetességéhez. 
Harry közben mesélt arról, hogy milyen volt amikor itt voltak a fiúkkal, és hogy neki most mennyire más itt lennie velem. De persze sokkal jobb értelemben. Hiszen mégiscsak romantikus hangulatban akarja tölteni a párizsi tartózkodását. 
- Kérsz hot dogot? - kérdezte Harry.
- Amerikai kaját együnk Párizsban? - homlokomat ráncoltam, mire Harry felnevetett.
- Majd reggelire eszünk croissant-t.
- Oké! Benne vagyok! 
Odasétáltunk egy a téren álló hot dog árushoz, én pedig izgatottan néztem körbe, hiszen már látom magam előtt az Eiffel-tornyot.
- Szép? - karolta át Harry a derekamat, és nyomott egy csókot a homlokomra.
- Nagyon! - vigyorogtam rá - alig várom, hogy odamenjünk!
- Elsőnek vegyünk kaját, és utána megyünk. 
Bólintottam, és odamentünk az egyik hot dog árushoz.
- Bonjour. - Harry francia szavai azonnal rávonzották a tekintetemet. 
- Bonjour. - a kis kocsi mögötti férfi mosolyogva nézett Harryre és rám.
- Deux hot dog, s'il vous plaît. - Annyira dögös volt, ahogy Harry franciául beszélt..ahogyan a nyelve formálta azokat a szép francia szavakat..ha ezt a hotelben hallottam volna..
Viszont egyáltalán nem tudtam mit mondott Harry a férfinak, de gondolom kért hot dogot, mivel a férfi elkezdte csinálni a kis virslis kifliket. 
Átadta Harrynek, aki kifizette, miután a férfi elmondta, hogy mennyit fizetünk. 
- Merci. Au revoir! - Köszönöm. Viszontlátásra. Azzal a nulla francia tudásommal ennyit megértettem a beszélgetésből. Intett a férfinak, aki nekem is köszönt, és arrébb sétáltunk.
- Milyen jól beszélsz franciául! - és milyen szexin. Jegyeztem meg magamban.
- Tudok egy kicsit. - vigyorgott, és beleharapott a kiflibe.
- Egy kicsit? Én csak annyit tudok, hogy Merci. 
- De rien. - vigyorgott Harry, én pedig csak értetlen, bamba arccal néztem rá. - Szívesen. Ezt jelenti. 
- Meg kell tanítanod pár szót majd! - vigyorogtam.
- Oké. - nevetett.
Megettük a hot dogjainkat és már mentünk is az Eiffel-torony elé, ahol rengeteg ember volt, de főképp turisták. 
- Milyen nagy! - ámulva néztem az előttem álló hatalmas épületre. 
- Felmehetünk, ha szeretnél. - suttogta Harry miközben átölelt hátulról.
- Lehetne, hogy este menjünk fel? - fordultam vele szembe. Átkaroltam a nyakánál. 
- Bármit lehet, szépségem, amit csak szeretnél. - mosolygott rám.
- Szeretlek, Harry. - apró puszit nyomtam a szájára.
- Szeretlek, Rosie. - elmosolyodott, majd lágyan megcsókolt. 
Ajkaink lassan mozogtak a másikén, Harry karjai szorosan ölelték derekamat, én pedig a tarkóját simogattam lassan. 
Minden percét kiélveztük ennek az édes csóknak. Elmosolyodtam, ahogyan rájöttem, hogy hol is vagyunk pontosan. Az Eiffel-torony előtt. 
"Eljutni Párizsba. Csókolózni az Eiffel-torony előtt."
Mind a kettő teljesült. 


2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon jó a történeted, egyedi, és imádnivaló a páros. Viszont szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy folyamatosan, akár mondat közben is, időt váltasz. Megértem, ha sietsz, beleéled magad, hasonlók, de döntsd el, hogy jelenben vagy múltban írsz. Nem bántásból, csupán szerintem ez egy alap "követelménye" az írásnak.
    Illetve, alég vicce volt, amikor Rosie szemszögéből a 'merevedésem' szót olvastam. Bárkivel előfordul az elírás, emiatt sem baj, ha átolvaod, mielőtt kiteszed a részt.
    Remélem, hogy nem bántottalak meg, mert nem állt szándékomban!
    Várom a következő rész!
    További szép etét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Dehogyis bántottál meg, sőt örültem, hogy leírtad a véleményedet, én is ebből tanulok! :)
      Köszönöm, hogy jelezted nekem az időkben való ugrásomat, és tudom, hogy néha ez van, néha az, csak belemerülök, és írom, írom, és írom. De persze próbálok rá figyelni. Vissza viszont nem szeretem olvasni, mert akkor lehet az egészet megváltoztatom.
      Nagyon köszönöm, hogy írtál, és természetesen próbálom kiküszöbölni a csorbáimat!

      Törlés